DYF Kitap kulübümüzde seçim zamanı!
Üyelerden aldığım önerilerden oluşturduğum kısa listeyi oylamaya açtım.
Her zaman olduğu gibi önümüzdeki Ocak-Nisan aylarında, 3 kurgu dışı, 1 kurgu kitap okuyacağız. Kurgu dışında ağırlığımız kişisel gelişim, psikoloji, sosyal bilimler ve iş dünyasından.
Gerçekten kolay olmadı elemeyi yapmak. Kitap okuma alışkanlığının bence en zorlayıcı yanı, okumaya nasıl zaman ayıracağınız değil, hangi kitabı okuyacağınıza karar vermek. Onu da kolektif akıla bıraktığınız zaman bir nebze rahatlama oluyor aslında. Tabii sıkı okurlar seçilen kitaplarla yetinmiyorlar, bunun yanına ayda bir veya iki kitap daha eklemeye çalışıyorlar, benim gibi.
Yok ben skor arayışında değilim, ama gerçekten her beğendiğim kitapta aklım kalıyor, aklımda kalsa iyi, satın alıp kitaplığa koyuyorum, o daha fena duygusal açıdan 😄
Az daha unutuyordum, her ayın son Çarşamba günü buluşuyoruz malum, bu Çarşamba (yarın) “Ressam Vasıf’ın Gizli Aşklar Tarihi” kitabını konuşacağız ve yazarı Murat Gülsoy Bey de aramıza katılacak. Bekleriz.
Bu whatsapp gruplarına nasıl katılacağız?