Bir İzmir akşamı

Dün akşam DYF Kitap Kulübü ve der-ya’da online’da bir araya geldiğimiz İzmir’li bir grupla yüz yüze buluştuk. Pek keyifli huzur veren güzel bir akşamdı.
Ayrı ayrı çok değerli , kıymetli bireylerden oluşan küçük temsili grubumuz, nefeslenmemize ve yaşam enerjimize “değer kattı”. Bu geceden aklımızda kalan bi dolu paylaşım, yüzümüzde kalan tebessüm ve şenlenen gönüllerimiz ile evlerimize dağıldık.
Tadı damağımızda kalan bu akşamın tekrarı için sözleşildi. Gelemeyenler, yazılanlardan çok şey kaçırdıklarını fark ettiler, bir dahaki görüşmeyi sabırsızlıkla beklediklerini söylediler.

Bu yazıyı ChatGPT değil ben toplantı sonrası buluşma grubuna yazılan WhatsApp Chat mesajlarından kendim oluşturdum. 🤗

Mesajlara sığmayan daha neler neler konuştuk; okuma ve yazma alışkanlıklarımızdan, maddiyatçılığın yeteneği, özgünlüğü boğan havasından, ülke için güzel hayaller kuran ve bunun için elini taşın altına koyanlardan, hayatlarımızdan ve çocuklarımızdan bahsettik, biraz hüzünlendik ama bol bol da güldük.

İşte gördünüz mü whatsapp mesajları genel havayı vermiş ama oradaki zengin detayları ve bağlamı verememiş 😆 O yüzden yaşamak ve orada, anda olmak lazım! 

Bunu paylaşın
Tartışmaya katılın

Okumaya devam edin