Kişisel tasarruf yönetimi

‘’Maaşım nereye gitti bilmiyorum’’, ‘’Nasıl biriktirebilirim ki?’’, ‘’Kartlarla başım dertte’’,  ‘’Çocuğumun eğitimini nasıl güvence altına alırım?’’, ‘’Paramı değerlendirmeye nereden başlamalıyım?’’ gibi sorular varsa aklınızda Moneye tam size göre.

Üç ay kadar önce Value Talks’ta Sevgili Cenk’i (Angın) ağırlamıştım, onunla bütün dünyanın çözüm aradığı insanlığın “iyi olma hali”ne duyduğu ihtiyaçtan ve şu an üzerinde çalıştığı girişimden bahsetmiştik. Davranış psikolojisini kullanarak sürdürülebilir şekilde bir kişisel finansal yönetimini (finansal olarak iyi olma halini) hedefliyorlardı.

Nobel ödüllü davranışsal finans metodu ‘Nudge’ uygulayıcısı, benim de Değer Yartamanın Formülü’nde konuk ettiğim Nudge Network Kurucusu Prof. Dr. Zuhal Baltaş’ın ve Stanford Üniversitesi İnsan Davranış Bilimcisi Prof. BJ Fogg’un alışkanlık değişimi metotlarını baz alan Moneye, hayatını yönetmek isteyen herkes için yaşamı kolaylaştıran ve güzelleştiren faydalı bir uygulama. Şimdi bu linklerden telefonunuza indirebilirsiniz.

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=co.moneye.android

iPhone için: https://apps.apple.com/us/app/id1510261685#?platform=iphone

Bunu paylaşın
Tartışmaya katılın

Okumaya devam edin